Совршените мајки, родителството и успехот со Моника Зец

Добредојдовте на мојот блог. Моника Зец е жена, мајка, графички дизајнер и сопственик на мал бизнис. Моника е една од најпопуларните мама инфлуенсери во нашата држава, па со неа зборуваме многу за совршените мајки, идеализацијата, успехот, организацијата, осудувањето меѓу мајките и мајчината интуиција. Според најновите истражувања, се докажало дека ДНКта на децата се пренесува и […]

Continue Reading