Што значи присутно живеење?

Присутно живеење, биди присутна, биди во тука и сега, остани во сегашниот момент, постои само сегашниот момент… Многу често го слушаме токму ова, колку е важно да се живее во сегашниот миг. Често се зборува за тоа колку минатото и иднината не се важни, туку најважен е сегашниот миг. Биди присутна во твојот живот! Јас […]

Continue Reading